Voetreflextherapie

Wat is voetreflextherapie?

Voetreflexzonemassage is een natuurlijke geneeswijze. De massage kan naast de reguliere gezondheidszorg worden toegepast en is geschikt voor alle leeftijden. Deze vorm van therapie werd ruim 5000 jaar geleden al toegepast in landen als Egypte, China en India.

Door toepassing van deze vorm van massage op de voeten worden de zenuwuiteinden in de voeten die met de corresponderende organen zijn verbonden geprikkeld en op een positieve manier beïnvloed. Tijdens de massage kunnen de voeten pijnlijke plekken hebben zonder dat je er zelf iets aan kunt zien. Dit kan betekenen dat het corresponderende orgaan niet optimaal functioneert of dat de energiedoorstroming in ons lichaam daar stagneert.

pgk-1k-wit

Gevoelige zones willen echter niet altijd zeggen dat er iets aan de hand is! Er kan ook sprake zijn van een tijdelijke overbelasting of vermoeidheid. Voetreflex vervangt GEEN behandeling die door een arts werd voorgeschreven, maar kan deze wel aanvullen en ondersteunen.

Door de pijnlijke plekken te masseren komt de doorbloeding op gang. Je kunt het vergelijken met het masseren van spierknopen door de Fysiotherapeut. Na de behandeling voel je je heerlijk ontspannen.

U kunt een afspraak maken voor voetreflexzonetherapie, u kunt dit ook combineren met bijvoorbeeld een basisbehandeling of een verwen-behandeling. (zie behandelingen) U kunt bellen naar 0599-454507 voor een afspraak. Hebt u bepaalde wensen en ziet u die niet op de website staan? Vraag gerust.

pgk-2k

stepaway