Behandelingen

Verwen jezelf met een paar mooie voeten

U heeft een vervelende likdoorn? Of wilt u graag mooie nagels voor de komende vakantie? Voor beide kunt u terecht in mijn praktijk. Onze voeten dragen ons overal naar toe en dan verdienen ze met extra zorg te worden behandeld. Er zijn meerdere behandelingen mogelijk, maar heeft u specifieke wensen, vraag gerust.
Is het niet mogelijk voor u om naar de praktijk te komen? Op afspraak en tegen een kleine meerprijs kom ik naar u toe.

pgk-4m-wit

Basisbehandeling

De eerste keer dat u komt voor een behandeling zal er een anamnese voorafgaand aan de behandeling worden afgenomen. Dit houdt in dat er enkele (medische) gegevens worden genoteerd, bestaande klachten worden besproken en uw voeten zullen worden geïnspecteerd en in kaart gebracht. Vervolgens worden uw voeten behandeld.

Een basisbehandeling duurt ca. 30 minuten.

Deze behandeling bestaat uit:

  • het knippen van de nagels en verzorgen van de nagelomgeving,
  • het behandelen van verdikte en/of schimmelnagels,
  • het verwijderen van likdoorns,
  • het verwijderen van overtollig eelt en behandeling van kloven,
  • het drukvrij leggen van pijnlijke plekken.
  • De behandeling wordt afgesloten met het aanbrengen van een voetencreme afgestemd op uw voeten

 

De diabetische voet

Voetverzorging bij diabetespatienten vereist extra aandacht. De voeten kunnen namelijk extra kwetsbaar zijn. Als medisch pedicure ben ik gecertificeerd om diabetische voeten te behandelen. Voor de diabetische voet is een preventieve voetbehandeling enkele keren per jaar aan te raden. Juist omdat de voeten zo kwetsbaar zijn, kunnen voetproblemen beter voorkomen worden.

Is uw voet niet te behandelen door mij, dan kan ik u adviseren en doorverwijzen naar een specialist of podotherapeut. Voetbehandelingen van een medisch pedicure bij diabetici komen bij veel zorgverzekeringen in aanmerking voor vergoeding. Informeer voor de zekerheid altijd even bij uw zorgverzekeraar.

 

De reumatische voet

Van de reumatische pati├źnten krijgt wel 80 tot 90 procent van de gevallen voetklachten. Dit doordat de gewrichten in de voet ontstoken raken, er slijtage in de gewrichten plaats vindt of als de stand van de voet veranderd.

Met diverse methodes kan ik uw tenen of voet ontlasten. Voor het behandelen van de voet ga ik uw voet eerst inspecteren. Iedere voet is uniek en dient ook een eigen wijze behandeld te worden. Indien nodig, kan ik u ook verwijzen naar een podotherapeut.

pgk-5m-wit

 

De sportvoet

Hardlopen, voetballen, atletiek, bij vele sporten zijn je voeten gemoeid. Ikzelf als fanatiek hardloper kan dat alleen maar bevestigen. Vraag je extra van je lichaam en dus ook je voeten, dan is het belangrijk om ook ze ook met extra zorg te behandelen. Niets is zo vervelend als te moeten sporten met pijnlijke voeten.

Blessures kunt u beter voorkomen. Negeer daarom de signalen van uw lichaam niet! Daarnaast zijn sportersvoeten gevoelig voor schimmelinfecties. Dit door huidverwondingen en het verhoogde besmettinggevaar in douches en sporthallen. Slippers zijn altijd een goed idee. Zweten uw voeten veel? Kijk dan of u wellicht andere sokken of schoenen moet gaan dragen.

U kunt bij mij terecht voor preventieve behandelingen, voor het behandelen van kloven en schimmelinfecties, maar ook voor ingescheurde, omgeklapte en blauwe nagels. Ongelukje gebeurd en wilt u het liefst vandaag nog behandeld worden? Bel naar 0599-454507 en dan kijk ik wat ik voor u kan doen.

 

Spa & Beauty behandeling

Verwen uzelf en uw voeten. Een massage, een voetenbad, gelakte nagels, eventueel een nagelprotese, het kan. In overleg met u stel ik voor u de juiste verwen-behandeling samen. Heerlijk ontspannen met een kop geurige thee terwijl uw voeten onder handen genomen worden, wie wil dat nou niet? Gun uzelf een paar mooi verzorgde voeten.

Een verwen-behandeling cadeau doen? Mooie voeten voor een aanstaande bruid? Een speciaal arrangement is altijd mogelijk. Deze behandeling is ook prima te combineren met voetreflextherapie.

pgk-2k
stepaway